Speltpannenkoeken met kwark en fruit
Gezonde lunch 😊
Speltpannenkoeken met kwark en fruit
Bereidingstijd: 15 min voor 4 personen (of bewaar de rest in de vriezer)
Ingrediënten:
140 gr speltmeel
350 ml ongezoete amandelmelk
2 eieren
Snufje himalaya zout
2 el Magere kwark
Handje fruit
Kokosolie (om in te bakken)
Bereidingswijze:
Voeg het speltmeel, amandelmelk, eieren en het snufje zout bij elkaar in een kom en mix het beslag. Mocht het beslag voor jou gevoel nog te dik zijn kun je er altijd nog wat melk bij voegen. Gebruik een goede koekenpan. Verhit een theelepel kokosolie in de pan en giet er een soeplepel beslag bij. Even wachten en draai je pannenkoek om. Het beslag is voor ongeveer 4 a 5 pannenkoeken. Beleg de pannekoek met magere kwark en fruit. 1 Pannenkoek per maaltijd. De rest kan je evt in de vriezer bewaren.
Eet smakelijk.
Liefs en een gezonde groet,
Angelique
#AngiesBodyCare #GezondRecept #SpeltpannenkoekMetKwarkEnFruit
No responses yet