Risotto caprese 😋
Vandaag een gezonde vegetarische maaltijd.
We konden alleen geen courgetterijst vinden, dus hebben het met courgettespagetti gedaan.
De foto ziet er niet zo smakelijk uit, maar het was goed te doen, wel wat zout.
Bereidingstijd: 10 minuten
Voor 2 personen
Ingrediënten:
– 400 g courgetterijst
– 1 groentebouillonblokje
– 250 g cherrytomaatjes
– 1 bol mozzarella
– 1 hand verse basilicum
– 1 hand pijnboompitjes
Bereidingswijze:
Verhit een scheutje olie in een grote koekenpan en doe de courgetterijst erbij. Bak 2 minuten.Verkruimel het bouillonblokje door de courgetterijst en laat vervolgens 2 minuten zachtjes koken. Is de risotto te droog?
Voeg dan een scheut water toe.Halveer ondertussen de tomaatjes en scheur de mozzarella en basilicum in stukjes.
Rooster de pijnboompitten 2 minuten in een droge koekenpan.
Voeg vervolgens alle ingrediënten toe aan de courgetterijst en breng op smaak met een snuf peper en zout.
Eetsmakelijk.
Liefs en gezonde groet,
Angelique
#AngiesBodyCare #GezondeMaaltijd #RisottoCaprese
No responses yet