Indiase bloemkoolcurry 😋
Vandaag een gezonde vegetarische maaltijd.
Bereidingstijd: 20 minuten
Voor 2 personen
Ingrediënten:
– 200 g sperziebonen
– 3 cm verse gember
– 2 tomaten
– 400 g bloemkoolrijst
– 3 el gele currypasta
– 250 ml kokosmelk
Bereidingswijze:
Dop en kook de boontjes in 5 minuten beetgaar.
Giet af.Schil en snijd ondertussen de gember fijn en snijd de tomaten in blokjes.
Bak de bloemkoolrijst 6 minuten in een klein scheutje olie.
Breng op smaak met een flinke snuf peper en zout.
Haal uit de pan en laat even afkoelen.
Verhit opnieuw een scheutje olie in grote koekenpan of hapjespan en bak de boontjes, gember en tomaten 5 minuten.
Voeg vervolgens de currypasta en kokosmelk toe en laat het geheel zo’n 10 minuten pruttelen.
Serveer met bloemkoolrijst ernaast.
Eetsmakelijk.
Liefs en gezonde groet,
Angelique
#AngiesBodyCare #GezondeMaaltijd #IndiaseBloemkoolcurry
No responses yet